FunksionaliteteZgjidhja jone e bazuar ne Cloud, lejon akses ne program nga cdo paisje desktop, tablet ose mobile.
Ju do te keni kliniken tuaj me vete, kudo dhe ne cdo kohe, do te mund te kontrolloni e administroni gjithcka rreth saj, thjesh me nje klikim e mbi te gjitha, ne siguri te plote.
Pra nje platforme e tere e konceptuar rreth nevojave tuaja, me nje game te gjere sherbimesh te cilat plotesojne te gjithe diapazonin e nje administrimi te mirefillte e cilesor per klinika te cfaredo madhesie.


I thjeshte

Grafika e programit eshte konceptuar per te qene user friendly, pra me shme pak klikime te mund te regjistroni, kontrolloni apo perditesoni te dhenat.

I besueshem

Serverat tone me akses VPN, jane te vendosura ne Amerike e Gjermani garantojne nje cilesi dhe siguri shume te larte. Te dhenat tuaja jane te mbrojtura ndaj sulmeve te ndryshme kibernetike.

I sigurte

Per te garantuar nje cilesi te larte, nevojitet nje nivel sigurie i cili perparon me kohen dhe ploteson te gjitha masat e sigurise qe kerkohen per nje sherbim ne Cloud.

Backup 24/7

Backup i te dhenave eshte nje domosdoshmeri. Ku cdo e dhene garantohet qe nuk do te humbasi dhe ju te mund te vazhdoni te kryeni punen tuaj ne siguri dhe qetesi te plote.
Ky sherbim kryhet ne automatike cdo 24 ore.

Business Intelligence

Inteligjenca e biznesit (BI), ju lejon te kontrolloni gjendjen e punes, porosite, produktet, hyrje-daljet, shpenzimet, etj, te biznesit tuaj dhe njekohesish ju ndihmon te studioni te shkuaren qe te mund te parashikoni te ardhmen. Raportet dhe grafiket e larmishem ju lehesojne administrimin dhe mbarevajtjen e biznesit tuaj.
Ndihme
  • +355 69 91 356 84
  • info@episoft.al
Produktet
  • Epident
  • Epilab
  • ...
Te reja
  • Leshimet e fundit
Rreth nesh

Episoft eshte nje shoqeri e cila ndervepron ne ofrimin e sherbimeve dixhitale ne fushen e stomatologjise.

Social