Zanafilla

Episoft u themelua si nje shoqeri e cila ka si qellim plotesimin e mungesave e tregut te produkteve apo sherbimeve dixhitale te ndryshme, duke u mbeshtetur ne perdorimin e teknologjise me te fundit per te permiresuar jetesen e cdo njeriu/ndermarrje, ne te gjitha trevat shqipetare. 

Filozofia

Qellimi jone eshte te krijojme programe te cilat jo vetem plotesojne kerkesat e paracaktuara por qe kane edhe nje pajme terheqese, finese, estetike, thjeshtesi dhe funksionalitet, te cilat ne teresi, jane vepra arti.Ndihme
  • +355 69 91 356 84
  • info@episoft.al
Produktet
  • Epident
  • Epilab
  • ...
Te reja
  • Leshimet e fundit
Rreth nesh

Episoft eshte nje shoqeri e cila ndervepron ne ofrimin e sherbimeve dixhitale ne fushen e stomatologjise.

Social