ShërbimeKlinikat e ndermarrjet, te cilat kerkojne sherbime te personalizuara, mund te kerkojne sisteme ad hoc. Ju do te keni mundesine te zbuloni se ajo cka keni deshiruar per te administruar biznesin tuaj ne menyren me te lehte, sot eshte e realizueshme, lire dhe brenda nje kohe te shkurter.

E ardhmja juaj eshte vetem nje klikim larg, na kontaktoni.

Web

Sherbime specifike, sipas nevojes te aksesueshme thjesht me ane te nje browser-i si : Google Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer, etj...


Cloud

Krijojme aplikacione ne Cloud dhe ju ndihmojme, me hostimin e tij ne servera te sigurte.


Ndihme
  • +355 69 91 356 84
  • info@episoft.al
Produktet
  • Epident
  • Epilab
  • ...
Te reja
  • Leshimet e fundit
Rreth nesh

Episoft eshte nje shoqeri e cila ndervepron ne ofrimin e sherbimeve dixhitale ne fushen e stomatologjise.

Social