Miresevini i EpisoftEpident eshte platforma dentare ne Cloud, per klinika te cdo permase e cila ofron nje sherbim 360 grade dhe ju lejon te keni nen kontroll gjithcka, deri ne detajin me te imet, vetem me pak klikime. E aksesueshme nga cdo paisje, e ne cdo kohe.
Epilab eshte platforma dentare ne Cloud, per laboratore te cdo permase, e personalizuar per t'ju ardhur ne ndihme e lehtesuar punen ditore por edhe administrimin duke ju lejuar te keni nen kontroll gjithcka, deri ne detajin me te imet, vetem me pak klikime.
E aksesueshme nga cdo paisje, e ne cdo kohe.

Business inteligence

Sherbimi BI eshte i integruar ne platforme. Ai ju ndihmon te shikoni gjendjen e klinikes por edhe te parashikoni te ardhmen qe te merrni vendime sa me cilesore per t'u rritur ne biznesin tuaj, ne qetesi te plote.
Ndihme
  • +355 69 91 356 84
  • info@episoft.al
Produktet
  • Epident
  • Epilab
  • ...
Te reja
  • Leshimet e fundit
Rreth nesh

Episoft eshte nje shoqeri e cila ndervepron ne ofrimin e sherbimeve dixhitale ne fushen e stomatologjise.

Social